Întâlnire de lucru, în vederea extinderii rețelei de gaz în 33 de unități administrative din Caraș-Severin

Întâlnire de lucru, în vederea extinderii rețelei de gaz în 33 de unități administrative din Caraș-Severin

Ieri, la invitația domnului Ovidiu Rădoi, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, alături de Dumitru Ursu, președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Valea Carașului – Valea Almăjului – Clisura Dunării ” și reprezentanți ai administrației județene, a avut loc o întlânire de lucru cu primarii celor 33 de unități administrative, membre ale ADI.

Intâlnirea a avut ca scop stabilirea demersurilor legale pe care primăriile le au de făcut, în vederea extinderii rețelei de gaz în zonele respective din județ.

Tot ieri, la Palatul Administrativ, domnul Ovidiu Rădoi, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, alături de domnul Răzvan Murar și domnul Emanuel Gușe, reprezentanții Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Teritoriale Comunitare de Utilități Publice – Agenția Teritorială Vest, reprezentanții SC AQUACARAȘ SA și ai Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Acvabanat, s-au întâlnit cu reprezentanții administrațiilor locale ai comunelor din județ.

Întâlnirea a avut ca scop conștientizarea problemelor existente la nivelul fiecărei unități administrative, precum și stabilirea demersurilor necesare pentru autorizarea serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare.

Au fost prezentate soluțiile optime pentru eficientizarea funcționării sistemelor de alimentare cu apă, canalizare și stații de epurare existente sau în curs de execuție de la nivelul comunelor din județul Caraș-Severin. Există posibilitatea ca sistemele de apă-canal să fie gestionate de structuri autorizate ale autorităților comunale sau preluarea sistemelor de către operatorul regional SC AquaCaraș SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − four =