Tudor Deaconu a devenit cetățean de onoare al județului Caraș-Severin

cj deaconu

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a înmânat ieri, 9 aprilie 2024, titlul de „Cetăţean de onoare al judeţului Caraş-Severin”, domnului Tudor Deaconu, pentru merite deosebite în promovarea învățământului și creșterea prestigiului județului.

Decizia de acordare a acetui titlul a fost luată în luna ianuarie 2024, inițiator al proiectului de hotărâre fiind consilierul județean Lucian Voina. “Mă bucur că putem onora, prin acest titlu, o personalitate a Caraș-Severinului de numele căruia se leagă o carieră de 45 de ani. Vă mulțumesc pentru efortul depus în slujba elevilor, a profesorilor și a celor care au avut numai lucruri bune de învățat de la dumneavoastră”, a declarat, cu acest prilej, președintele Romeo Dunca.

În cadrul manifestării de ieri, invitații au avut ocazia să rememoreze, prin expozeul domnului Tudor Deaconu, momente din activitatea sa profesională, provocările întâmpinate în cariera didactică și în anii când a condus Casa Corpului Didactic Caraș-Severin, dar și să-i „cunoască” pe oamenii care, în momentele esențiale, i-au influențat parcursul în carieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × one =