Inspectorii ITM Caraş-Severin, în control la angajatorii din domeniile care folosesc ca forță de muncă zilieri

agricultura ecologica e1607335124917

Zilele trecute, inpectorii ITM Caraş-Severin au desfăşurat mai multe acţiuni de controlîn cadrul Campaniei Naționale privind verificarea modului de respectare de către beneficiari a prevederilor Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri.

Echipelor de inspectori de muncă li s-au alăturat inspectorul general de stat al Inspecţiei Muncii, Dantes Nicolae Bratu, și conducerea ITM CS, inspectorul șef, Iancu Panduru și Camelia Luminița Schinteie, inspector șef adjunct relații de muncă, în vizita de control la Serviciul Public – ´Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public și Deszăpezire´ din cadrul Primăriei Municipiului Reșița.

Pe durata campaniei, inspectorii de muncă au efectuat vizite de control la angajatorii din domeniile care folosesc ca forță de muncă zilieri, respectiv activități de întreținere și peisagistică; agricultură; silvicultură; restaurante; etc. Rezultatele acțiunilor de control vor fi centralizate, urmând să fie publicate în cursul săptămânii viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − four =