Anchetă ITM Caraș-Severin în cazul accidentului de la Marila, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața

masina de gunoi e1654585552174

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraş-Severin au demarat cercetările în scopul de a stabili împrejurările şi cauzele care au determinat producerea accidentului din data de 3 iunie, pe drumul dintre Oravița și Marila, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

„În accidentul rutier au fost implicate trei persoane din care una a decedat. Două dintre persoane au contract individual de muncă la angajatorul menționat mai sus, însă persoana decedată în vârstă de 51 de ani, nu avea forme legale de angajare. Până acum nu se cunosc detalii în legătură cu prezența acestuia în autoutilitară, acestea urmând să se stabilească în urma cercetărilor pe care inspectorii de muncă le efectuează la momentul de față“, au declarat reprezentanții ITM Caraș-Severin.

Reamintim că ăn urma cercetărilor efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că în timp ce un bărbat conducea o autoutilitară de salubrizare pe DN 57B, în direcția Oravița, a pierdut controlul asupra direcției de mers, autoutilitara răsturnându-se într-o râpă din stânga sensului său de deplasare. „În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager, conducătorul auto și celălalt pasager reușind să sară din mașină. La această oră polițiștii efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“, a declarat la momentul accidentului Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + four =