Lucrări de consolidare pe DN 67D, Valea Cernei – Băile Herculane

drum herculane

D.R.D.P. Timișoara a emis pentru data de 16 august 2023 ordinul de începere a lucrărilor de execuție la consolidarea DN 67D Valea Cernei – Băile Herculane, pe sectorul aflat pe raza de administrare a Regionalei Timișoara, între km 89+700- km 108+390.

Lucrările vor fi executate de către Asocierea formată din Trustul de Construcții DROBETA S.A. & CONREP S.A. & EXPLAN S.R.L. & REAL CONSTRUCT MANAGEMENT S.R.L. & TRANSPORT PUBLIC URBAN DROBETA S.A. Valoarea totală a lucrărilor ce se vor executa este de 72.893.210,99 lei, fără TVA.

Principalele lucrări care se vor executa sunt înlocuirea structurii rutiere existente, realizarea de ziduri de sprijin, lucrări pentru protejarea taluzului, executarea rigolelor, drenuri pentru eliminarea apei, decolmatări, înlocuire sau reparații la podeţe, amenajarea albiei amonte – aval, refacerea coronamentelor, lucrări la podurile de pe traseu, inclusiv hidroizolații, rosturi de dilatație, parapet, trotuare etc. Durata contractului este de 18 luni, iar în total se vor face lucrări pe circa 18 kilometri, pe sectoarele pe care nu au fost făcute lucrări în anii anteriori. DN 67D este administrat, până la km 89+700 de D.R.D.P. Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 6 =