DRDP Timişoara a emis ordin de începere pentru două lucrări de consolidare în Caraș-Severin și Hunedoara

lucrari drum

În urma emiterii Autorizației de Construire aferentă obiectivului Consolidare DN 74, km 26+900-27+400″, pe raza localității Buceș – Vulcan, jud. Hunedoara, D.R.D.P. Timișoara a emis, la începutul lunii august, ordinul de începere a lucrărilor de execuție în cadrul obiectivul menționat. Lucrările vor fi executate de către Asocierea formată din ATHOS COM S.R.L. & CONSIPRO S.R.L. Valoarea totală a lucrărilor ce se vor executa este de 4.879.500 lei, fără TVA.

Principalele lucrări care se vor executa sunt realizarea unei structuri de sprijin de rambleu din perete de piloți forați cu o lungime totală de 60 de metri, înlocuirea structurii rutiere existente, realizarea de rigole noi din beton, repararea și decolmatarea podețelor existente, reparații la zidul de sprijin etc. Durata de realizarea lucrărilor este de patru luni. DN 74 administrat de DRDP Timișoara  leagă localitățile Brad și Buceș-Vulcan.

Un alt obiectiv care are emisă Autorizația de Construire și a primit ordin de începere a lucrărilor de execuție de la D.R.D.P. Timișoara este Consolidare DN 58A, km 24+300″, pe raza localității Fârliug, jud. Caraș-Severin. Lucrările vor fi executate de către Asocierea formată din AMM CONSTRUCT 2015 S.R.L. & PROCON ROADPIPE S.R.L.  Valoarea totală a lucrărilor ce se vor executa este de 1.091.255,32 lei, fără TVA.

Principalele lucrări executate sunt realizarea unui zid de sprijin nou din beton armat pe o lungime de aproape 100 de metri, înlocuirea structurii rutiere existente, a șanțurilor din pământ cu șanțuri din beton, execuția de rigole carosabile noi. Durata de realizare a lucrărilor este de trei luni. DN 58A leagă localitățile Lugoj din Timiș și Ezeriș din Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =