În această lună, AJOFM Caraş-Severin organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă

bursa

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin anunţă desfăşurarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă, eveniment care se va desfășura în data de 20 mai 2022 la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița, P-ţa Traian Vuia nr 4, începând cu ora 9.00.

Bursa se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional, participarea la acest eveniment fiind gratuită. Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Patronii se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin în vederea confirmării participării la acest eveniment şi pentru a completa Anexa nr.1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare, cu privire la locurile de muncă disponibile. (Foto: arhivă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − four =