Asistent relații publice, șofer sau muncitor construcții, printre locurile de muncă disponibile la Bursa Generală organizată la Reșița

muncitori productie 1 e1659369010157

Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de către Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin în data de 20 mai 2022 se va desfăşura la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița, P-ţa Traian Vuia nr 4, începând cu ora 9.00.

Până la această dată au fost identificate un număr de 154 de locuri de muncă vacante ce vor fi disponibile la Bursă, în următoarele meserii: bucătar, ospătar, recepționer, electrician, lăcătuș montator mașini electrice rotative, confecționer cabluri și arbori de cabluri, confecționer îmbrăcăminte, fierar betonist, dulgher, mecanic auto, asistent relații publice, șofer, muncitor construcții, manipulant utilaje, confecționer asamblor articole textile, inginer calitate, controlor calitate, tehnician analist calitate, manipulant mărfuri, inginer electromecanic, sudor, mecanic motoare diesel, lăcătuș ansambluri, inginer automatizări, inginer TCM, tehnician electromecanic, gestionar, economist gestiune, operator CNC, manager transport și muncitor necalificat.

Această Bursă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional, precum și agenților economici, care pot să recruteze personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Agenţii economici care doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri de muncă vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212160) sau le pot transmite pe adresa de e-mail: ajofm.cs@anofm.gov.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen + nineteen =