Luna aprilie vine cu Bursa locurilor de muncă la Reşiţa şi Băile Herculane

10

Ca în fiecare primăvară, Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă. În acest an, Bursa va avea loc în data de 12 aprilie 2019.

Evenimentul se va desfăşura la Reşiţa şi la Băile Herculane şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Caraş-Severin, Carla Goagă, „Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă“.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Caraş-Severin din Reşiţa, Strada Traian Lalescu nr. 17, la sediul punctului de lucru din Băile Herculane, Strada Trandafirilor nr. 40 sau le pot transmite pe adresa de e-mail: ajofm@cs.anofm.ro.

Locaţiile de desfăşurare a evenimentului, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici precum şi alte detalii vor fi publicate în timp util pe site-ul www.anofm.ro, la sectiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin.

Participarea la acest eveniment este gratuită.