Cărăşenii au la dispoziţie peste 600 de locuri de muncă în străinătate

muncitori productie 1 e1659369010157

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 661 locuri de muncă vacante. Potrrivit datelor puse la dispoziţie, cele mai multe joburi sunt în Germania, ca tehnician dentar, tăietor de carne și lucrător în producție.

Cărăşenii pot opta pentru 165 locuri de muncă în agricultură la patroni din Danemarca, iar în Norvegia, 99 locuri de muncă pentru schelar, mecanic auto,mechanic biciclete, muncitor piscicol, bucatar, chelner și operator CNC. Olanda oferă 65 locuri de muncă pentru culegător căpșuni, lucrător în pepinieră, electrician în construcții, electrician în industria petrochimică, sudor, fizioterapeut, muncitor și conducător auto transport rutier de mărfuri. 45 locuri de muncă sunt vacante în Finlanda ca mecanic caroserie auto, personal curăţenie, lucrător în metal/sudor, muncitor în agricultură și lucrător în fermă de vite de carne.

De asemenea, se caută farmacist, culegator sparanghel, sudor și mecanic utilaje agricole, operator CNC, lăcătuș, sudor MIG/MAG sau gaz, strungar/frezor și lăcuitor/vopsitor, inginer de sistem in informatică şi chirurg plastician. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro , secțiunea EURES.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × two =