Gregory Porter, muzicianul care a câștigat două premii Grammy la categoria Best Jazz Vocal Album, vine anul acesta la Reșița!

gregory porter e1655795307685

Luna august vine cu o surpriză pentru reșițeni. Muzicianul Gregory Porter va concerta în centrul civic, informație confirmată ieri de Ioan Popa, primarul municipiului. Edilul a declarat că centrul orașului va fi amenajat pentru o capacitate de 1.000 de locuri, biletele urmând să fie puse în vânzare în următoarele săptămâni, costul situându-se la un maxim de 120 de lei.

„Am discutat cu colegii mei de la Primărie, eu îmi doresc ca să existe o sumă de locuri, în special cele din față, de la mese, pe care să le avem ca destinație pentru principalele companii care generează venituri la bugetul Primăriei Reșița. Mă refer aici la TMK, Autoliv, la EMZ, care au intrat în oraș, și la alte companii, CEETRUS, dacă vreți. Cred că este momentul ca reșițenii să îi cunoască pe cei care generează venituri la buget“, a precizat Popa.

Gregory Porter este un cântăreț, compozitor și actor american, câștigător a două premii Grammy pentru cel mai bun album vocal jazz: mai întâi în 2014, pentru albumul „Liquid Spirit”, și apoi din nou în 2017, pentru „Take Me to the Alley”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 9 =