Primarul Ioan Popa nu-i uită și nu-i iartă pe cei ce au întors spatele Reșiței

IULIE 2019 768x542 1

Scandalul șpăgii la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Timișoara i-a readus în memorie primarului Ioan Popa numeroasele demersuri pe care le-a făcut în acești ani pentru rezolvarea situație de la pasajul feroviar de la Ezeriș. Refuzul șefilor la ușile cărora a bătut în zadar l-a postat pe pagina sa de Facebook, vizași fiind Cristian Ispravnic, director al D.J.D.P. Timișoara și Dorel Căpraru, deputat PSD de Arad.

„Simt nevoia să împărtășesc public două dezamagiri personale. Una,  acum doi ani am solicitat (rugat) trei instituții publice (Apele Române, Regionala CFR și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, să comande expertize de evaluare a situației pasajului de la Ezeriș. În afară de Apele Române, nu am primit niciun alt răspuns de la celelalte instituții îndrituite să ne ajute. Responsabil de acest demers era acest Năstrusnic… De asta nu scurtăm drumul spre autostrada 2.

Apoi, un anume Capraru ( îl gasiti în articol…) era un mare «mahar» în Ministerul Apărării Naționale. Am avut naivitatea să-l abordez la un Forum organizat la Parlament, i-am solicitat un demers prin care instituțiile de siguranță ale statului (MAPN, MAI, SRI, etc..) să creeze o sursă financiară comună cu primăriile , pentru securizarea municipiilor din România, sisteme video, servere, soluții antitero, etc… Acest domn Căpraru mi-a sugerat să caut sponzori în privat. După toate cele întâmplate în ultimele zile, cred că omul era cu gândul la spăgile transportatorilor. Dezgustator“, a scris primarul Reșiței.