EURES pune la dispoziția cărășenilor peste 600 de joburi în străinătate

carne e1640593441781

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 632 locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt în Germania, 396 locuri de muncă pentru: tăietor de carne și lucrător în producție, lucrător în depozit, șofer de camion, stivuitorist,educatoare, muncitor in constructii de acoperisuri, macular, sudor și vopsitor industrial,. Spania caută șofer transport internațional, ingineri IT și cercetator stiintific.

Cărășeni pot opta și pentru cele 45 de joburi puse la dispoziție în domeniul construcțiilor, în Italia. De asemenea, sunt disponibile locuri de muncă în Norvegia pentru: mecanic auto, tinichigiu auto, zidar/faianțar, tamplar, medic, instalator ventilatie,betonist, electrician nave și nail artist; Finlanda – 41 locuri de muncă de operator procesare carne, operator-confectioner masti sanitare și operator industria lemnului, Irlanda – 20 locuri de muncă pentru: sofer vehicul greu de transport marfă și dulgher, Austria – 11 locuri de muncă pentru: inginer masini unelte și lucrător în producție, Polonia – 5 locuri de muncă pentru: șlefuitor, strungar, lăcătuș și operator CNC, Olanda – 2 locuri de muncă pentru: culegător flori și Danemarca – 2 locuri de muncă de specialist IT si director de marketing.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro , secțiunea EURES.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × two =