Direcția Silvică Caraș-Severin se implică în proiectul național „LET’S DO IT, ROMÂNIA“

lets do it romania

În data de 18 septembrie 2021, începând cu ora 10.00, Regia Naționala a Pădurilor – ROMSILVA, în baza parteneriatului încheiat între Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Garda Națională de Mediu și Asociatia LET’S DO IT, ROMÂNIA!, se desfășoară acțiunea de ecologizare ,,ZIUA NAȚIONALĂ DE CURĂȚENIE”.

„Direcția Silvică Caraș-Severin, ca unitate a Regiei Nationale a Pădurilor – ROMSILVA, organizează această acțiune în 30 de puncte de interes din județ, printre care și trasee turistice sau zone de agrement, lista acestor puncte, coordonatele geografice și coordonatorii acțiunii din cadrul fiecărui ocol silvic fiind disponibile pe pagina web a direcției silvice resita.rosilva.ro. Vă invităm să ne fiți alături în acest demers, fiind așteptați toți cetățenii care asuma un spirit civic și responsabil, acțiunea având ca scop și educarea populației pentru un comportament responsabil față de mediu!“, a declarat responsabil relații cu mass-media, Dan Cîmpan.

Romînia se alatură celor 175 de țări din comunitatea „Let’s Do It, World“ care în data de 18 septembrie se unesc într-o cauză comună: o lume fără deșeuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 1 =