Implicare totală a cărășenilor în campania națională „Let’s Do It România“

Implicare totală a cărășenilor în campania națională „Let’s Do It România“

Serviciul de Gospodărie Urbană al Municipiului Reșița a coordonat ieri acțiunea de colectare a deșeurilor din natură desfășurată la nivel național unde au participat următoarele structuri: Colegiul Tehnic Reșița, Școala Gimnazială nr.9 Reșița, Școala Gimnazială Mihai Peia Reșița, Colegiu Național Mircea Eliade Reșița, Liceul de Arte Sabin Păuța, S.C. Piețe Reșița S.R.L, Căminul de Persoane Vârstnice Reșița și Serviciul Gospodărie Urbană Reșița.

„Felicitări tuturor celor implicați în această acțiune de la cei mai tineri până la cei mai în vârstă, suntem mândri de voi! Mulțumiri speciale Supercom și Brantner pentru sprijinul acordat la fiecare acțiune de acest fel! Împreună pentru o țară mai curată!“, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

Jandarmii cărășeni s-au implicat și ei în această campanie națională, fiind alături de locuitorii din Băile Herculane. „Perla Banatului, cunoscută încă din vremea romanilor și vizitată de toți aristocrații lumii, a fost igienizată de voluntari și jandarmi Pe lângă misiunile de asigurare și menținere a ordinii publice pe care le execută, jandarmii Postului Băile Herculane, împreună cu celelalte instituții din localitate, au curățat astăzi zona Văii Cernei și a locurilor frecventate de turiști, în speranța că toți cei prezenți în stațiune se vor bucura de un mediu înconjurător curat. Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin felicită inițiatorii acestei campanii și pe toți voluntarii prezenți!“, au precizat cei din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin. La această acțiune au participat și 80 de persoane din cadrul Parcului Național Domogled-Valea Cernei, Primăria Băile Herculane, Ocolul Silvic Băile Herculane, Liceul Hercules, Cercetașii României prin filiala Aetos Severin, Aquacaras, Apele Bazinale Banat, Drumurile Naționale, Ecologică.

„Rezultatul muncii noastre: aproximativ 350 de saci de 120l cu gunoaie strânse din zonele: Aleea Romană, 7 Izvoare, parcările de pe Valea Cernei până la kilometrul 14. Mulțumim sponsorilor noștri: Carpatina care ca de obicei au oferit apă tuturor participanților și Asociatia Act Integration care ne-au oferit o parte din saci și mănuși. Mulțumim tuturor pentru implicare! Împreună suntem mai puternici și putem face lucururi bune și frumoase pentru natura! La cât mai mai multe acțiuni împreună!“, a declarat administrația parcului Domogled.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 16 =