Drum închis pe Clisura Dunării

drumuri bolovani

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, ca urmare a fenomenelor meteorologice manifestate în cursul nopții trecute, mai mulți copaci au căzut pe carosabil. Este vorba despre DN 57 (Dealul Piatra Albă), unde a acționat Secția Drumuri Naționale, și DJ 581 – Reșița – Lupac, unde au intervenit cei din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, dar și în cazul copacilor căzuți în municipiul Reșița.

Căderi de pietre au fost în Clisura Dunării, pe DN57, la aproximativ doi kilometri de localitatea Cozla, comuna Berzasca, spre Orșova. Traficul este oprit pe DN57, în apropiere de Berzasca, la limita județului Caraș-Severin cu județul Mehedinți, ca urmare a căderilor de pietre și stânci de pe versanți. Drumul este blocat total. În urmă cu puțin timp, reprezentanții DRPD Timișoara au început operațiunile de înlăturare a ebulmentului în urma alunecărilor de pe versanți. Traficul rămâne închis. În funcție de evoluția operațiunilor, vom reveni cu detalii cu privire la redeschiderea traficului.

Circulația este redirecționată pe traseul Orșova-Moldova Nouă, iar retur se va desfășura pe ruta DN 6 Orșova – intersecție DN 57B – DN 57B Oravița – DN 57 Oravița – Moldova Nouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − five =