Mai mulți reșițeni au primit amenzi pentru distrugerea mobilierului public și pentru punerea în pericol a siguranței în trafic

minor politie

Zilele trecute, un minor a fost identificat de cei de la Poliția Locală Reșița, după ce a vopsit mai multe elemente de joacă pentru copii și mobilier urban din din Parcul Siderurgistului. Întrucât fapta a fost săvârșită de un minor care nu răspunde contravențional, au fost dispuse măsuri pentru unul dintre părinți, pentru curățarea locurilor. Mama acestuia, împreună cu minorul, au adus toate elementele la starea lor inițială.

„În data de 15 ianuarie, ora 03.46, au fost identificați doi conducători auto care cu autovehiculele personale au efectuat derapaje controlate în intersecția cu sens giratoriu de pe bld. Muncii. Ambii conducători au fost sancționați cu amendă conform HCL 60 din 2020 de câte 1.000 lei. Un oraș civilizat ține de noi toți. În cazul în care sunteți martori unor comportamente ce pun în pericol alți cetățeni sau ce nu respectă normele legale, puteți contacta Poliția Locală Reșița prin dispecerat, la următoarele numere de telefon: 0355 955 ; 0255 226 515“, au mai transmis reprezentanții Poliției Locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 2 =