Incendiu la o casă din localitatea Oțelu Roșu

incendiu ezeris

Noaptea trecută, pompierii cărășeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Oțelu Roșu. La fața locului s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Izabela Ciocoi, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic, spune că la sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 60mp, cât și la două încăperi ale locuinței (o cameră și un hol). La scurt timp, pompierii militari, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Oțelu-Roșu, au localizat incendiul înainte de a se extinde la casa învecinată, după care au acționat împreună pentru lichidare.

Proprietarul imobilului s-a autoevacuat și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din primele cercetări, se pare că focul a pornit de la un aparat electric de încălzire lăsat sub tensiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × three =