Un alt nume greu vine la Custom Reșița: John Newman! Reducere de 20% pentru abonamente

Abonament 20 discount

Odată cu începerea sezonului estival, organizatorii Custom Reșița Festival anunță un nou artist internațional care va urca pe scena din Poiana Golului, și anume pe John Newman.

Hiturile „Come and Get it”, „Love me again” și „Losing sleep”, renumite la nivel mondial, vor răsuna deasupra Resitei în festivalul care se desfășoară între 5-7 iulie. Cu multe premii și piese pe primele locuri în topurile muzicale, John Newman se alătură pleiadei de artiști şi trupe care au confirmat deja prezenţa: The Rasmus, Uriah Heep, Massive Wagons, UDO, Doro, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra.

Mai mult, pentru a sărbători venirea verii, organizatorii dau startul unei campanii de reducere de 20% pentru primele 500 abonamente cumpărate de pe iabilet.ro prin codul CUSTOM2019.

Custom Reșița se adresează tuturor generațiilor de vârstă, încurajează părinții să își aducă copiii la festival, să vină să petreacă un weekend prelungit într-un mediu plăcut, în aer liber, pe platoul de deasupra orașului.

Pe lângă artiștii internaționali, pe scena festivalului cântă și trupe românești și din Republica Moldova consacrate, dar și abia înființate: Dimitri’s Bats, Melting Dice, Adam’s Nest, Rockabella, Baby Elvis, Camera 101, byron, trupa Celelalte Cuvinte și Gândul Mâței.

Mai multe detalii pe:

www.facebook.com./customresita

www.instagram.com/customresita

link bilete – www.iabilet.ro/bilete-custom-resita-40485