Guano Apes și Massive Wagons, pe lista trupelor care vor urca pe scena de la Custom Reșița 2023

guano apes

Organizatorii celei de a II-a ediție a Festivalului Custom de la Reșița au anunțat și ultimele trupe care au confirmat prezența în Poiana Golului în perioada 13-15 iulie. Este vorba despre Guano Apes (foto) și Massive Wagons. Așadar, lista ar fi completă, pe scenă urmănd să urce AD Infinitum, Glasovi iz Unutrašnjosti, Rezident X, Zdob și Zdub, Lupii lui Calancea, Altar, Bucovina, The R.O.C.K. România, Celelalte Cuvinte, The Schnitzels, , Amala, DJ Danaga și DJ Zoleevee.

Pentru ediţia de anul acesta se pun la bătaie urcări gratuite cu balonul cu aer. Pentru fi unul dintre cei care se vor putea bucura de o asemenea experienţă, condiţia este să se facă dovada achiziţionarii biletului.

„Dacă ai biletul la Custom Festival, trimite dovada în mesaj și dă share la această postare. Intri automat în tombola pentru a câștiga o urcare cu balonul, la 30 de metri peste Poiana Golului. Punem la bătaie câte 4 urcări gratuite în fiecare zi de festival. La fiecare urcare, 5 persoane vor putea admira Reșița de la înălțime. Asta înseamnă 60 de norocoși. Poți fi tu cu gașca, up in the sky. Concursul se desfășoară până în 30 iunie!“, au anunţat organizatorii festivalului.

Câștigătorii vor fi anunțați în urma unei extrageri făcute de gazda festivalului, Cristian Hrubaru. Mai multe detalii pot fi aflate pe pagina de facebook a evenimentului.

Biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + seven =