Primăria Reșița a finalizat lista trupelor românești și din Republica Moldova pentru Custom 2023

custom-2023

Primăria Reșița a anunțat astăzi care sunt trupele românești și din Republica Moldova care vor urca pe scena Festivalului Custom în perioada 13-15 iulie. Astfel, pe lângă Celelalte Cuvinte, Altar și Bucovina, nume anunțate luna trecută, reșițenii vor avea ocazia să îi vadă pe cei de la Zdob și Zdub, Lupii lui Calancea, The R.O.C.K. România – tribut AC/DC , The Schnitzels, Amala/România și pe DJ Danaga și Zoleevee.

Reprezentanții administrației locale spun că în perioada următoare vor veni cu completări, fiind invitate și trupe din străinătate.

„Bikeri din toate colțurile lumii se vor reuni la Reșița pentru că anul acesta partenerii noștri în acest festival, MC Trust, împlinesc 20 de ani de activitate și, mai mult decât oricând, în 2023 Custom înseamnă comunitate locală, înseamnă comunitatea bikerilor din Banatul de Munte, înseamnă West Romanian Bike Week, înseamnă o experiență la înălțime. Experiența festivalului se trăiește și în prima parte a zilei pentru că avem activități, concursuri și premii destinate și celor mari, și celor mici, organizate de cei de la MC Trust și de partenerii noștri în acest festival“, au mai transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

Abonamentele EARLY BIRD sunt la preț promoțional de 185,50 lei și sunt în număr limitat, 300 de bucăți. Acestea se pot achiziționa de pe platforma iabilet.ro, până în 15 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + 14 =