Cristian Gâfu a fost reconfirmat în funcţia de prefect al judeţului Caraş-Severin

Paulescu - Gafu - Plujar

Cristian Gâfu a fost reconfirmat în mod oficial ieri, 3 martie, în funcţia de prefect al judeţului Caraş-Severin, în urma Hotărârii de Guvern nr. 180, publicată în Monitorul Oficial și semnată de primul-ministru al României, Florin Câţu.

De profesie avocat, consilier judeţean din partea PNL, iar înainte de intrarea în avocatură şeful Direcţiei Juridice a Prefecturii Caraş-Severin, astăzi, 4 martie, conform aceleiași hotărâri, Cristian Gâfu a depus, în sistem de videoconferinţă, jurământul de învestire în funcţia de prefect al judeţului Caraş-Severin.

„Vreau să mulţumesc Guvernului pentru încrederea acordată prin renumirea mea în funcţia de prefect al judeţului, domnului Paulescu pentru întreaga activitate pe care a desfăşurat-o în funcţia de subprefect, dar și tuturor colegilor din instituţie pentru eforturile depuse în această perioadă, pentru orele suplimentare petrecute la birou sau pe teren. Am traversat un an dificil, am avut de gestionat o situaţie cu care nu ne-am confruntat până acum, dar, cu sprijinul întregului colectiv al Instituţiei Prefectului, consider că am reuşit să ne achităm de obligaţiile care ne-au revenit. Sunt convins că, în continuare, împreună, vom gestiona din ce în ce mai bine situaţia generată de pandemie şi că încet-încet, odată cu avansarea campaniei de vaccinare, lucrurile vor reveni la normal şi instituţia noastră va putea să se concentreze şi pe celelalte probleme cu care se confruntă judeţul nostru, probleme care, pe alocuri, au trecut în plan secundar în contextul actual. Consider că realegerea mea este o recunoaştere a muncii depuse în timpul primului mandat de prefect şi bineînţeles că această numire mă obligă să muncesc mai mult şi mai bine pentru a răsplăti această încredere pe care Guvernul mi-a acordat-o. În ceea ce privește numirea în funcția de subprefect a lui Andrei Plujar, sunt încrezător că vom avea o colaborare bună. Dumnezeu să ne ajute şi să ne dea sănătate şi putere de muncă!“.

Totodată, fost adoptată şi Hotărârea de Guvern nr. 226 privind eliberarea din funcţie a subprefectului de Caraş-Severin, Anton Paulescu, iar începând de astăzi, această funcţie va fi ocupată de Andrei George Plujar, din partea USR.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × five =