CJAS Caraș-Severin a semnat patru contracte cu noi furnizori de servicii medicale

d3d83784644e69f6a339e13c84f6253978da0105 e1584689942373

Veste bună pentru cărășeni. Oncologie, imagistică medicală, medicină de familie, îngrijire la domiciliu sunt noile servicii pe care Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin le va deconta. Anunțul a fost făcut ieri de reprezentanții CJAS care au organizat o conferință de presă la care au participat directorul general ec. Ionuț Mihai Popovici, ec. Mirela Zeman – directorul relații contractuale al instituției, dr. Laurențiu Mărțuică – medicul șef al CAS Caraș-Severin, prof univ dr. Florin Bîrsășteanu – de la Bîrsășteanu Imaging Solutions, dr. Barbara Singh – medic de familie cu cabinetul în Cornuțel Banat, Mariș Daniel Marian – de la RED MEDICA – furnizor de îngrijiri la domiciliu, dr. Borugă Valeriu Ioan – reprezentant legal al OncoHelp și prof. dr. Șerban Negru – președintele asociației OncoHelp.

„Am realizat în Reșița o investiție, care la final va fi undeva la două milioane de euro într-un centru de imagistică de înaltă performanță, eu, fiind radiolog, am activat de foarte mult timp și în zona privată a profesiei mele. Am realizat un centru în care avem o instalație de rezonanță magnetică și un computer tomograf, de înaltă performanță. Vom face investigații imagistice, practic toată paleta de investigații care se face prin CT și RMN”, a declarat prof univ dr. Florin Bîrsășteanu – de la Bîrsășteanu Imaging Solutions, furnizor de servicii de investigații paraclinice – RMN

De asemenea, asigurații vor beneficia de servicii ale Asociației Oncohelp, în cadrul Policlinicii din Reșița. ”Problema pacienților este că de multe ori nu au parte de servicii rapide, trebuie să deplaseze la Timișoara pentru aceste tratamente și atunci ne-am gândit să venim în ajutorul lor și să deschidem pentru început un cabinet, aici. Urmând să facem și tratamente oncologice, chimioterapie, poate radioterapie și alte tratamente de care asigurații au nevoie”, a precizat prof. dr. Șerban Negru, președintele Asociației OncoHelp.

Tot ieri, CJAS a semnat contracte în ceea ce privește medicina de familie, mai exact cu dr. Barbara Singh – medic de familie în Cornuțel Banat, și Mariș Daniel Marian – de la RED MEDICA care va furniza cărășenilor servicii de îngrijiri la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × four =