Cei 13 delegați cărășeni la Congresul PNL vor vota în funcție de opțiunea personală

pnl

În urma celor două ședințe ale Colegiului Director Județean din 16 și 17 septembrie, când au fost prezentate cele două moțiuni pentru Congresul din 25 Septembrie 2021, s-a votat în unanimitate ca Mandatul pentru cei 113 delegați din Banatul de Munte să nu fie imperativ pentru a se vota unul sau altul dintre cei doi candidați la Congresul PNL.

Reprezentanții PNL Caraș-Severin au precizat faptul că Moțiunea “Forța Dreptei” depusă de candidatul Ludovic Orban reprezintă o propunere viabilă și performantă pentru PNL, astfel încât partidul să fie un reprezentant autentic al dreptei în România, votul fiind favorabil pentru a fi susținută și prezentată la congresul PNL. În ceea ce privește Moțiunea “România liberală” depusă de către candidatul Florin Cîțu, reprezentanții partidului au declarat că este un proiect politic argumentat, care propune dezvoltare și performanță în perioada următoare, motiv pentru care votul filialei a fost favorabil susținerii și prezentării în cadrul alegerilor de peste o săptămână.

„Decizia urmează să fie una individuală, în funcție de opțiunea personală a fiecărui delegat, ce va fi exprimată în mod statutar și democratic prin votul din 25 septembrie 2021. Urând succes ambilor candidați, liberali autentici și cu funcții de mare responsabilitate în Statul Român, Florin Cîțu – Premierul României și Ludovic Orban – Președinte al Camerei Deputaților, ne exprimăm convingerea că începând din 26 septembrie, indiferent de rezultat, vom face Echipă pentru România“, se arată în comunicatul emis de Departamentul Comunicare PNL Filiala Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × three =