Câteva clase din Oţelu Roşu, Târnova şi Băuţar intră pe învățământ online

Câteva clase din Oţelu Roşu, Târnova şi Băuţar intră pe învățământ online

Ca urmare a înregistrării unor cazuri de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 în rândul unor cadre didactice din unităţile de învăţământ de la nivelul judeţului, prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu, a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin (CJSU), care s-a întrunit astăzi, 21 septembrie 2021, în cadrul unei noi şedinţe extraordinare, desfăşurată la sediul Palatului administrativ.

În acest sens, a fost adoptată Hotărârea nr. 105/21.09.2021 privind aprobarea suspendării cursurilor şi trecerea în sistem on-line a unor clase din unităţi de învăţământ de la nivelul UAT-urilor Oţelu Roşu, Târnova şi Băuţar. Este vorba despre Liceul Bănățean Oțelu Roșu, Școala Gimnazială Târnova, Școala Gimnazială Băuțar.

„În acest context, prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu, a solicitat tuturor instituţiilor publice să aplice măsurile privind prevenirea şi combaterea transmiterii infecţiei cu virusul SARS-CoV-2 cum sunt triajul epidemiologic, purtarea măştii de protecţie, dezinfectarea mâinilor, în special în cadrul Serviciului de Ambulanţă, pentru a evita riscul îmbolnăvirii personalului, dar şi riscul blocării activităţii unei instituţii. Totodată, prefectul a recomandat din nou vaccinarea personalului din cadrul instituţiilor publice, dar şi a populaţei, pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2“, a declarat Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 7 =