Plății online pentru clienții Aquacaraș, prin platforma Aqmeter

plati-online

Aqmeter este noua platformă online dedicată clienților AQUACARAS S.A. Astfel, societate dă oportunitate cărășenilor să își plătească mult mai ușor facturile la serviciile de alimentare cu apă și canalizare.

Această nouă facilitate este oferită gratuit, prin platforma Aqmeter. Aceasta poate fi accesată la adresa https://app.aqmeter.com/register sau prin instalarea aplicației mobile Aqmeter de pe Apple App Store sau Google Play Store.

Clienții AquaCaraș S.A. care aleg să se înroleze în platforma Aqmeter vor putea vizualiza facturile și toate informațiile legate de situația contului de client în cel mai facil mod posibil. Aceștia vor primi factura pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare imediat ce este emisă, pe e-mail, și vor putea face plata direct din aplicație, economisind timpul pierdut pentru a se deplasa la casierie.

Toți utilizatorii își pot administra singuri contul de client: își pot schimba parola, pot administra mai multe contracte printr-un singur cont și pot face setări de configurare pentru a primi notificări prin e-mail. Aplicația se adresează tuturor clienților și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice care au încheiat un contract direct cu AQUACARAȘ S.A. Aplicația poate fi utilizată și de reprezentanții asociațiilor de proprietari pentru plata online a facturilor în numele locatarilor pe care îi reprezintă.

Tombolă cu premii

Mai mult decât atât, Aquacaraș pune la bătaie 15 premii constând în aparatură IT, electrocasnice și vouchere valorice. AQUACARAȘ SA încurajează toți clienții să utilizeze noua facilitate pusă la dispoziție și să-și creeze cont pe platforma Aqmeter.

Clienții care își fac cont pe platforma Aqmeter până la 31.12.2023 participă automat la TOMBOLA organizată de AQUACARAȘ SA. Punem la bătaie 15 premii, la trei categorii:

1 – Persoane fizice – 5 premii: un televizor, un laptop, un frigider, o mașină de spălat, un aspirator;

2 – Persoane juridice – 5 premii: un televizor, un laptop, un frigider, o mașină de spălat, un aspirator;

3 – asociațiile de proprietari – 5 vouchere cu valoare de 1.000 lei pentru plata consumului de apă facturat de AQUACARAȘ SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 8 =