Bilete online, fără tipărire, pentru călătorii CFR care circulă pe rutele România-Ungaria

bilete CFR

Începând din această lună, pentru călătoria în trafic internațional România-Ungaria și retur, CFR Călători va pune la dispoziția călătorilor un nou tip de bilet. Acesta se adresează celor care utilizează aplicația online „Cumpără bilete de tren online”, disponibilă pe www.cfrcalatori.ro. Pentru noul bilet, care se numește A4 Rail Ticket (A4RT), nu va mai fi necesară tipărirea sau ridicarea lui dintr-o stație de cale ferată.

Prin procurarea online a biletelor de călătorie A4RT, pasagerii se pot prezenta direct la tren, fără alte formalități în stația de plecare. Biletele A4RT sunt nominale, iar în tren, la verificarea legitimațiilor de călătorie, pasagerii trebuie să prezinte biletul A4RT imprimat sau afișat pe un dispozitiv electronic și documentul de identitate (carte de identitate/ pașaport în original). Pentru efectuarea călătoriei cu alt tip de biletele internaționale cumpărate online, călătorul trebuie să intre în posesia acestor documente de transport în România, fie prin ridicarea lor dintr-o stație CFR, fie prin livrarea prin curier.

În cursul lunii august, aplicația va fi extinsă și pentru relațiile internaționale dintre România și Austria și retur și, ulterior, către alte destinații europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × five =