Caransebeşul, victorie la pas în deplasare cu Ezerişul

Caransebeşul, victorie la pas în deplasare cu Ezerişul

Progresul Ezeriş – Viitorul Caransebeş 1-3 (0-0)

Duminică, 12 mai, în cadrul etapei cu numărul 22 a Ligii a IV-a, pe Stadionul Gloria din Reşiţa s-a disputat partida dintre Progresul Ezeriş şi Viitorul Caransebeş.

În minutul 9, Mărgan, de la oaspeţi, a centrat de pe dreapta, Neagu a deviat cu capul până la Nicola, însă şutul acestuia de la 12 metri a fost reţinut de Andrici. În minutul 37 caransebeşenii au beneficiat de o lovitură liberă dictată după un fault al lui Sîrbu asupra lui Neagu, execuţia lui Jula, de la 18 metri, fiind respinsă de Andrici, în faţă, reluarea lui Neagu, cu capul, de la 8 metri, ducându-se peste poartă.

Caransebeşenii au deschis scorul în minutul 53, în urma unei faze în care Negoescu a intrat în careu pe partea stângă, l-a driblat pe Guţu, a întors încă doi fundaşi adverşi cu o fentă din corp, după care a şutat sec de la 8 metri, la colţul scurt.

S-a făcut 0-2 după doar trei minute, în urma unei lovituri libere dictate pentru un fault al lui Albu asupra lui Jula, la 20 de metri, şutul lui Neagu fiind respins de Andrici în lateral, Negoescu a recuperat şi a centrat lung, iar Megheleş a şutat puternic în colţul lung.

Oaspeţii puteau să-şi majoreze avantajul în minutul 67, după o fază în care Neagu l-a angajat perfect în adâncime pe Negoescu, iar acesta, deşi talonat de Gherghel, a şutat puternic de la 14 metri, Andrici respingând balonul cu o paradă spectaculoasă.

Goal-keeper-ul Ezerişului a fost învins pentru a treia oară în minutul următor, când Nicola i-a pasat în adâncime, pe dreapta, lui Neagu, acesta a intrat în careu şi a şutat imparabil în colţul lung al porţii apărate de Andrici.

Jucătorii antrenaţi de Cristian Şodâncă au redus din handicap în minutul 81, atunci când Stanca a vrut să degajeze o minge din propriul careu, însă balonul l-a lovit în plex pe Pisoi şi l-a depăşit pe Birăescu, poposind în plasă.

Progresul Ezeriş: D. Andrici, M. Albu, C. Doană (min. 86, P. Corneanu), R. Ciurea, F. Guţu (65, Al. Leonte), M. Curcudel, H. Marişescu (58, F. Duman), Al. Urlică, A. Sîrbu, R. Gherghel, I. Simion (60, M. Pisoi); rezerve: F. Burdan, C. Şodâncă. Antrenor, Cristian Şodâncă.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, I. Mărgan (69, F. Boieriu-Ujică), C. Arnăut, R. Stanislav, N. Stanca, A. Megheleş, N. Jula (82, C. Nicoară), I. Drăgoi, Al. Nicola (69, B. Dragomir), C. Negoescu, A. Neagu; rezervă, C. Govoşdeanu. Antrenor, Ion Bica.

A arbitrat la centru Ştefan Diaconu, asistat la cele două linii de Roberto Svatsinka şi Ghiţă Scînteie. Observatori: Viorel Lolea, Dan Miholcea.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •