Primarul Reşiţei: „Să promovăm, că avem bani să susţinem echipa în liga a II-a“

Primarul Reşiţei: „Să promovăm, că avem bani să susţinem echipa în liga a II-a“

Victoria campionatului, 1-0 cu Şoimii Lipova, care a adus pe CSM Şcolar Reşiţa la un pas de promovare în Liga a II-a de Fotbal, continuă să suscite comentariile factorilor implicaţi în fenomenul fotbalistic din Valea Domanului, de la conducătorii echipei şi până la primarul Reşiţei, Ioan Popa.

Cristian Bobar, pentru care promovarea înseamnă o nouă realizare în plan profesional, ne-a mărturisit: „Meciul a fost foarte bine pregătit de Leo Doană şi, să recunoaştem, am avut parte de o galerie inimoasă care rivalizează cu cele de tradiţie din fotbalul nostru. Sincer, nu mă aşteptam să văd atâţia reşiţeni prezenţi la Pâncota, iar acest lucru, cel puţin pe mine, este îmbucurător în privinţa viitorului“.

Preşedintele grupării din Valea Domanului a fost reţinut când s-a adus în discuţie faptul că promovarea s-a jucat la Lipova, diferenţa dintre cele două rivale, de cinci puncte, părând imposibil de remontat.

„Suntem favoriţi, dar pentru a realiza performanţa pe care o aşteptăm fiecare, avem nevoie de un punct în ultimele două meciuri. Nu va fi uşor, pentru că întâlnim acasă o echipă bună, Dumbrăviţa, care sunt convins că îşi va vinde scump pielea. Meciurile rămase depind doar de noi şi sunt convins că jucătorii au caracter pentru a le trata cu seriozitate şi profesionalism“, a mai spus Bobar.

În nota obişnuită din acest retur, Primarul Ioan Popa a fost prezent la meci şi a trăit la intensitate maximă fiecare fază de joc: „Eu, de doi ani tot sper să promovăm, dar nu s-a întâmplat până acum, terminând de fiecare dată pe locul II. Anul acesta nu am mai zis nimic, am stat cuminţi, dar după victoria de la Lipova, realmente se conturează promovarea. Aş vrea să obţinem acel punct, sau chiar victoria, în meciul de acasă cu ACS Dumbrăviţa, pentru a sărbători promovarea în Valea Domanului, iar mai apoi, în ultima etapă, să trimitem juniorii să evolueze la Gald“.

Cât priveşte viitorul, Popa a mărturisit: „Primăria are posibilitatea să susţină echipa în liga a II-a fără probleme, însă ne-am bucura să vină şi sponsori lângă echipă.“

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •