Caransebeşul, monitorizat cu 44 de camere video!

camere video

Sistemul video de monitorizare a municipiului, realizat prin proiectul „Furnizare și montare camere de luat vederi în municipiul Caransebeș”, a fost recepționat miercuri, 11 mai, la sediul Poliției Locale, în prezența primarului Felix Borcean, a city-managerului Florin Bogdea și a directorului Direcției Strategii, Liviu Jigoria-Oprea.

Sistemul de monitorizare video este compus din 10 camere de luat vederi pentru trafic, cu focalizare pe numerele de înmatriculare ale mașinilor, plus 34 de camere IP bullet cu tehnologie Starlight, 2 NVR (unitate de înregistrare pentru stocarea și gestionarea înregistrărilor) de la 32 de camere IP, alături de un server. Proiectul a fost realizat de firmele 4home și RDS.

Valoarea totală a proiectului este de 156.567 de lei, inclusiv TVA, bani care provin în întregime de la bugetul local al municipiului Caransebeș.

Camerele de supraveghere vor fi folosite la intrările și ieșirile din oraș, pe străzi și în intersecții, în zonele predispuse la depozitarea necontrolată de deșeuri, dar și pentru depistarea persoanelor care comit infracțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × five =