Consiliul Județean a semnat contractul pentru modernizarea drumului Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montană – Ciuchici

asfaltare

Consiliul Județean a semnat contractul de achiziție pentru servicii de realizare a proiectului tehnic de execuţie și actualizarea documentației pentru obținerea avizelor modernizarea DJ 571 – de la Intersecție DN 57 – Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montană – Ciuchici, mai exact un tronson de 46 de kilometri.

Câștigătorul licitației este ASOCIEREA SERCOTRANS SRL – Lider – SC TRACTEBEL ENGINEERING SA, iar valoarea serviciilor contractate este de 2.332.400,00 LEI. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean, termenul de finalizare a documentației este de șase luni, urmând ca după finalizarea acestei etape să se demareze licitația pentru execuția lucrărilor.

Acest proiect este pregătit în cadrul Cererii de Finantare – “Sprijin la nivelul Regiunii de Dezvoltare Vest pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027. În cadrul Cererii de Finantare, suntem parteneri cu alte 31 de UAT-uri din Regiunea Vest. Proiectele prevăzute în această axă au fost estimate la o valoare de aproximativ 43.000.000,00 EURO. Suma poate suferi modificări ținând cont de creșterea prețurilor la materialele de construcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × three =