Consiliul Județean a semnat contractul pentru modernizarea drumului Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montană – Ciuchici

asfaltare

Consiliul Județean a semnat contractul de achiziție pentru servicii de realizare a proiectului tehnic de execuţie și actualizarea documentației pentru obținerea avizelor modernizarea DJ 571 – de la Intersecție DN 57 – Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montană – Ciuchici, mai exact un tronson de 46 de kilometri.

Câștigătorul licitației este ASOCIEREA SERCOTRANS SRL – Lider – SC TRACTEBEL ENGINEERING SA, iar valoarea serviciilor contractate este de 2.332.400,00 LEI. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean, termenul de finalizare a documentației este de șase luni, urmând ca după finalizarea acestei etape să se demareze licitația pentru execuția lucrărilor.

Acest proiect este pregătit în cadrul Cererii de Finantare – “Sprijin la nivelul Regiunii de Dezvoltare Vest pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027. În cadrul Cererii de Finantare, suntem parteneri cu alte 31 de UAT-uri din Regiunea Vest. Proiectele prevăzute în această axă au fost estimate la o valoare de aproximativ 43.000.000,00 EURO. Suma poate suferi modificări ținând cont de creșterea prețurilor la materialele de construcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =