145.940 mii lei pentru continuarea proiectelor de modernizare a infrastructurii de apă și canal ale Aquacaraș

aquacaras moniom

Societatea Aquacaraș, prin hotărâre de guvern, primește suma de 145.940.000 lei, ocupând astfel primul pe țară ca valoare atrasă, după o muncă de aproximativ un an de zile ce a constat în pregătirea documentațiilor necesare.

„Hotărârea de guvern prin care SC AquaCaraș SA primește suma de 145.940 mii lei, cea mai mare sumă primită de un operator de apă și canal din țară, este un semnal extrem de important că, după o perioadă complicată, societatea merge în direcția bună. Prin această alocare de fonduri reușim să reparăm multe din greșelile din trecut, recuperăm o sumă foarte importantă cu care ne putem cofinanța pentru proiecte viitoare și deblocăm proiectele care stagnează din cauza creșterii prețurilor la materiale. Vreau să le mulțumesc tuturor colaboratorilor, conducerii Consiliului Județean pentru încrederea în managementul companiei și pentru sprijinul acordat, Consiliului de Administrație și colegilor din cadrul societății, reprezentanților județului din guvern și parlamentarilor, care ne-au oferit tot concursul pentru a ajunge în acest punct”, a precizat directorul general al AquaCaraș, Gheorghe Filipescu.

Cea mai mare parte din sumă va fi direcționată spre finalizarea lucrărilor aflate în derulare, spre achitarea revendicărilor antreprenorilor contractați și spre suplimentarea valorii contractelor, ținând cont de mărirea prețurilor la materialele de construcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 9 =