Avanpremieră: „Aterizează stewardesele!“, cea mai nouă piesă pusă în scenă de Teatrul de Vest din Reșița

piesa teatru

Echipa Teatrului de Vest Reșița vine în fața iubitorilor de cultură cu o nouă piesă, de această dată o comedie. Sub îndrumările regizoarei Cameliei Ghinea, Ioana Dobrea, Cezara Crețu, Andrada Samoilă, Alexandru Moldovan și Alin Turcu, care debutează pe scena reșițeană, vor da viața personajelor din „Aterizează stewardesele!“, adaptare după „Boeing Boeing“ de Marc Camoletti. Avanpremiera va avea loc vineri, începând cu ora 19.

Camelia Ghinea spune că: „Împreună cu minunații mei colegi ne-am propus o comedie la care să vă distrați așa cum noi ne-am distrat la repetiții. Sper din suflet să râdeți și dumneavoastră și să vă placă și să fiți cu energia pozitivă alături de noi. Vă spun sincer, colegii mei tineri sunt plini de har, i-am urmărit și în alte spectacole și întotdeauna au fost fantastici de buni. E o comedie spumoasă, de situație, ca o sticlă de șampanie pe care o agiți bine și la un moment dat iese dopul și toată lumea se îmbată cu acea șampanie, ei, asta aș vrea să se întâmple cu comedia noastră!”.

Regizoarea a ținut să precizeze că în spatele unei piese de teatru este o echipă întreagă, iar colegii de la tehnic s-au implicat, ca de fiecare dată până la cel mai mic detaliu. Așadar, reșițenii sunt invitați la teatru, atât vineri, de la 19, cât și duminică, de la aceeași oră, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0771 654 638.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 4 =