Au fost finalizate lucrările de renovare a sălii multifuncționale din cadrul Casei de Cultură Anina

sala casa de cultura anina

Zilele acestea, la Anina au fost finalizate lucrările de reabilitare a sălii mulltifuncționale din cadrul Casei de Cultură. Marian Meșinschi, directorul instituției spune că a fost montată centrală termică, ferestrele vechi de o sută de ani au fost înlocuite cu altele noi, a fost montat parchet laminat de trafic intens, iar pereții au fost reparați și zugrăviți. De asemenea, instațația electrică a fost refăcută și au fost achiziționate scaune noi.

Toate aceste lucrări s-au putut realiza cu ajutorul angajaților din Primăria Anina, finanțarea de aproximativ 40.000 de lei fiind asigurată din bugetul propriu al administrației locale. „Mă bucur că am reușit cu sprijinul domnului viceprimar Danu Daniel să renovăm sala multifuncțională de muzică și dans. Inaugurarea acestei săli a coincis cu aniversarea de un an a Orchestrei „Doina“ a Casei de Cultură, iar de săptămâna viitoare își va relua activitatea și Ansamblul de dansuri populare. Tot de săptămâna viitoare va începe și cursul de dansuri germane, toate acestea fiind sub coordonarea doamnelor prof. Gabriela Plesici, prof Adriana Drăgilă și prof. Geta Iurea“, a declarat Marian Meșinschi, directorul Casei de Cultură din Anina.

Trebuie precizat faptul că aceste cursuri organizate la Anina sunt gratuite. Mai mult decât atât, reprezentanții Casei de Cultură spun că în acest an, la Anina, vor fi reluate evenimentele culturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + 17 =