La Anina, taxele şi impozitele se pot plăti on-line

La Anina, taxele şi impozitele se pot plăti on-line

Având în vedere măsurile impuse impotriva răspândirii noului virus adoptate la nivel central, Primăria oraşului Anina face apel la înţelegerea cetăţenilor de a opta pentru rezolvarea problemelor prin intermediul domeniului on-line. Astfel, cei care dispun de tehnologia necesară pot achita taxele şi impozitele pe platforma www.ghişeul.ro.

„Cetăţenii pot suna la compartimentele: Casierie şi Stabilire Impozite din cadrul instituţiei noastre, pentru a li se comunica sumele de plată, apoi pot accesa platforma www.ghiseul.ro – Plăteşte fără autentificare şi pot achita sumele datorate”, spun reprezentanţii municipalităţii. Informaţii suplimentare se pot obtine la numărul de telefon 0255-240115 sau adresa de e-mail impozitesitaxe.anina@gmail.com.

Reamintim faptul că până la sfârşitul acestei luni programul de funcţionare a principalelor servicii din cadrul Primăriei Anina se desfăşoară în intervalul orar 10-14, iar accesul în instituţie se face doar respecând normele impuse cu privire la distanţarea socială.

Comentarii