Astăzi, de ziua lor, copiii Reșiței s-au plimbat cu tramvaiul

a pornit tramvaiul 1 iunie

Astăzi, 1 Iunie, de Ziua Copilului, tramvaiele reșițene au pornit pentru prima dată în cursă, pe traseul la care se lucrează de ceva vreme. Inaugurarea tramvaiului s-a făcut astăzi pentru bucuria copiilor, dar și a părinților lor, care au fost invitați cu toții, de către Primăria Reșița, să facă un drum (sau mai multe) cu acest mijloc de transport atât de așteptat în urbea de pe Bârzava.

Societatea Transport Urban Reșița (TUR) s-a ținut de cuvânt și a scos pe linii câteva garnituri ale noului tramvai, spre deliciul celor mici, care s-au plimbat în număr mare, unii pentru prima dată în viață, cu noile tramvaie.

După cum a declarat și primarul Reșiței, Ioan Popa, prezent și el între cetățenii mici și mari care s-au plimbat, „Astăzi am fost toți copii! Reșițenii, cu mic cu mare, au putut să se bucure astăzi, de Ziua Copilului, de o plimbare (sau mai multe) cu noile tramvaie scoase pe traseu de colegii de la TUR, după o pregătire foarte atentă a echipei PORR – mai devreme, pentru a-i putea bucura pe cei mici, de ziua lor. Copiii împreună cu bunici și părinți au umplut de veselie urbea noastră. Reșița a arătat astăzi ca un oraș european, în care oamenii se pot bucura de ceea ce oferă orașul pe care îl însuflețesc”.

copii in tramvai

Popa in tramvai

lume in tramvai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − five =