Zi specială pentru tinerii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Primăvara” din Reșița

cadouri

Reprezentanţii casei Judeţene pentru Asigurări de Sănătate Caraş-Severin au mers ieri, 30 mai la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Primăvara” din Reșița pentru a le face o mică surpriză tinerilor de acolo.

Flavius Rotariu, purtătorul de cuvânt al CJAS Caraş-Severin spune că acţiunea face parte dintr-un proiect inițiat de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Intitulată „shoebox” (cutie de pantofi), cei mici au primit pachete cu hăinuțe cât și cărți, jocuri sau jucării care să facă mai frumoasă ziua de 1 iunie „copiilor Primăverii”.

„Am dorit să facem un gest frumos, la care au participat cum au putut chiar și copiii colegilor, și care să marcheze cât se poate de simbolic o zi a celor care ne oferă de cele mai multe ori zâmbete și ne desprind cu succes de grijile cotidiene. Meritul e al celor care se bucură de cadourile primite”, a precizat ec. Sergiu Andreș, președintele director general al Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin.