Voluntarii „Acasă în Banat“ au pus ochii pe câteva case din Valeapai

valea pai

Voluntarii Asociației „Acasă în Banat“ au făcut deja primii pași în cadrul proiectului „Color the Village“. Anul acesta, satul Valeapai, unde mai multe case vor fi reabilitate în perioada 8-10 iunie.

„Între timp, echipa noastră a lucrat în culise la pregătiri, de la căutarea sponsorilor și strângerea fondurilor necesare, la transportul de materiale și la aspectele tehnice și organizatorice. Dar, mai mult ca orice, am vizitat și am studiat câteva case din satul Valeapai, județul Caraș Severin, cu gândul la cum vor arăta ele după data de 10 iunie! Și ne-am întâlnit deja cu cateva familii care știu despre proiect și s-ar bucura să ne primească, pentru o zi, două, în curtea și în inimile lor!“, au transmis reprezentanții „Acasă în Banat“.

Până la data la care cărășenii se pot alătura voluntarilor, cei care doresc să sprijine proiectul pot face donații către: Titular: Asociația Acasă în Banat, Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801, Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801, SWIFT/BIC: BTRLRO22, Revolut: 0748918091, PayPal: acasainbanat@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 2 =