Agenții economici din Caraș-Severin, așteptați să se înscrie la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

someri bursa

În data de 27 octombrie 2023, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va avea loc la Reșița și la Caransebeș.

În vederea participării agenților economici la acest eveniment este necesară completarea Anexei nr.1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 cu privire la locurile de muncă disponibile, care se poate transmite până cel târziu în data de 25.10.2023 la adresa de e-mail: ajofm.cs@anofm.gov.ro.

Pentru informații suplimentare și pentru confirmarea participării la Bursă, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0255/212160.

Bursa se adresează atât absolvenților instituțiilor de învățământ promoția 2023, cât și altor persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Scopul principal al evenimentului îl reprezintă facilitarea întâlnirii cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Caraș-Severin. Pe de o parte, șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor fi sprijiniți să-și găsească un loc de muncă pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale, iar pe de altă parte, agenții economici pot să selecteze și să angajeze personalul de care au nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × three =