Aquacaraş a semnat contractul cu firma care va continua lucrările începute de Hidroconstrucţia

semanre aquacara

Astăzi, Gheorghe Filipescu, directorul Aquacaraş, în prezenţa preşedintelui CJ Romeo Dunca, a semnat contractul de continuare a lucrărilor de apă şi canalizare în Reşiţa, cu reprezentantul asocierii de firme din Iaşi care a câştigat licitaţia.

Filipescu a explicat faptul că societatea pe care o conduce a reziliat contractul cu Hidroconstrucţia deoarece în cinci ani de zile lucrările nu au avansat. „Contractul a fost pus pe SICAP încă din luna mai 2020, dar nu s-a prezentat nimeni. L-am suplimentat, conform legii, cu 2.400.000 de lei, sumă provenită din economiile de pe alte contracte. L-am scos din nou la licitație și după mai multe încercări, într-un final s-au prezentat trei asocieri de firme”, a explicat declarat Filipescu.

Valoarea contractului semnat astăzi este de peste 35.700.000 de lei, lucrările urmând să înceapă peste aproximativ o lună. Termenul de finalizare este de 12 luni.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a ţinut să precizeze că: „Sper să rezolvaţi problema, să faceţi lucru de calitate. Vă anunţ de acum că dacă nu faceţi calitate, nu ne jucăm şi vă garantez că dacă Aquacaraş are ceva de plată, va plăti.“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + twenty =