Liberalii iau judeţul la pas: Romeo Dunca redescoperă Caraş-Severinul

Liberalii iau judeţul la pas: Romeo Dunca redescoperă Caraş-Severinul

Deși vine de zeci de ani în Caraș-Severin, la Muntele Mic ori Poiana Mărului, acolo unde are afaceri, sau la Văliug, la prietenul său Ioan Popa, Romeo Dunca încă redescoperă anumite locuri din acest județ. Din păcate, nu toate aceste „descoperiri” sunt și plăcute.

„Intenția mea personală este de a schimba radical modul de lucru și, prin asta, rezultatele care vor fi date de acest mod nou de lucru de la Consiliu Județean, astfel încât rezultatele să le poată simți fiecare om la nivelul fiecărui sat, și la ultimul cătun din județ.

Județul Caraș-Severin are o grămadă de probleme, lipsa infrastructurii, infrastructura în multe părți bună doar în acte, lucrări de neînțeles, drumuri de la 6 m lățime la 4 m din considerente de neînțeles pentru mine, probleme enorme cu gunoaiele, probleme de muncă și de posibilități de navetă ale localităților, ale oamenilor care sunt împiedicați să poată să ajungă în locuri unde ar putea să-și găsească de lucru, deși distanţele sunt scurte între localități”, a spus Romeo Dunca la ultima sa conferință de presă.

Acesta a adus în discuție și starea deplorabilă a drumurilor județene care, practic, le îngrădește oamenilor libertatea de circulație: „De exemplu între Vermeș și Timișoara, prin Buziaș, este o distanță de 40 de km dus, 40 km întors, nu este o problemă pentru navetă, dar oamenii aceia nu pot să meargă pentru că un drum foarte ușor de rezolvat este practic impracticabil! Lucruri de neînțeles pentru mine! Nu mă sperii de schimbarea care ar urma să vină pentru că eu cred că se poate rezolva foarte repede!”, spune Dunca plin de speranță.

Candidatul la președinția Consiliului Județean spune, însă, că nu vrea doar ca lumea să-l voteze pe această funcție, ci să-i asigure și majoritatea în forul județean.

„Evident, cu condiția ca numărul consilierilor PNL să fie suficient astfel încât să putem să facem ceea ce dorim. Așa cum în ultimii ani ați văzut comunitățile cu administrație liberală că încep să semene (arate – n.r.) altfel și din acest motiv cred că lucrurile în Caraș vor merge pe aceeași direcție”, a mai spus Dunca.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + six =