spital resita e1585346292142

După ce, în urmă cu două zile, în mediul online au apărut imagini cu mizeria de la Staționarul III a Spitalului Judeţean și cu pacienți neîngrijiți, scandalul pare să continue, Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean, fiind acuzat că a denigrat medicii reșițeni. În această dimineață, o scrisoare deschisă a fost semnată de cinci medici chirurgi de la Spitalul Județean Reșița, adresată președintelul CJ Caraș-Severin. În continuare, vom reda materialul semnat de dr. Artinescu I., medic primar chirurg, Braicu H., medic primar chirurg, Cîra A., Dumitrescu R., medic primar chirurg, și Soran G., medic primar chirurg, doctor în științe medicale.

„Medicii chirurgii angajați ai Spitalului Județean din Urgență Reșița (în număr de șase dintr-un total de 150 de medici specialiști și primari) au, pe bună dreptate, așteptarea ca președintele nou ales al CJ-CS să se informeze urgent și exact despre activitatea medicilor, dar mai ales despre activitatea medicilor chirurgi la care face, în mod repetat, referiri denigratoare („furuncule stoarse“… „numai operații ușoare“ etc).

Totodată, așteptăm pe bună dreptate, o repoziționare publică a domnului Romeo Dunca ca președinte al Consiliului Județean, precum și proprietar al Spitalului Județean (să nu uitați – medicii repară bolnavi, iar Consiliul Județean repară clădiri, răspunde de condițiile de cazare și de toate amenajările necesare furnizării unor servicii medicale de calitate, în conformitate cu normele legale).

Având în vedere lipsa de competență a dumneavoastră și a unor eventuali consilieri cu privire la actul medical, considerăm că este necesar să reveniți în mod public la declarațiile denigratoare făcute.

Considerăm de asemenea că ar fi util ca dumneavoastră și Consiliul Județean să aveți unul, sau mai mulți consilieri (onorifici) dintre medicii practicanți pentru o întelegere exactă a activității medicale“.

1 thought on “Medicii chirurgi ai Spitalului Județean Reșița au trimis o scrisoare deschisă către Romeo Dunca

1. Cine? Soran? Fostul prefect? Si cumva, Secasan fostul presedinte C. J.? Si… restul frati masoni, cumnati politici…? Cu sprijinul dodei masoance Alina? Contra masonilor din penele? E show erectoral (greseala intentionata!)? Stimati aligatori… Mai cititi si voi vreun afis ceva, poate va pica vreo fisa…

three × four =