Ajunși pe cai mari, liberalii reacționează la orice comentariu venit dinspre PSD

POPA TAI Copy

Săptămâna trecută, președinta PSD Caraș-Severin a lăsat să se înțeleagă, într-o conferință de presă, că în mandatul în care PSD s-a aflat la butoanele Puterii, ea personal nu i-a îndepărtat din funcțiile de conducere ale unor instituții pe șefii puși de alte formațiuni politice. Reacția liderilor PNL Caraș-Severin nu s-a lăsat așteptată.

„Referitor la afirmațiile doamnei deputat Luminița Jivan, președinte PSD Caraș-Severin: „Nu m-am atins de nici un om competent chiar dacă era de la PNL”, apărute într-un articol de presă cu referire la directorul ROMSILVA Caraș-Severin, facem următoarele precizări: Domnul Șandru Zaharia, director ROMSILVA Caraș-Severin, nu este membru PNL.

PNL se delimitează și nu are nici o legătură cu managementul ROMSILVA.

PSD trebuie să-și asume activitatea de la ROMSILVA și sesizările cu privire la tăierile ilegale de arbori și licitațiile suspecte pentru realizarea drumurilor forestiere.

Somăm conducerea PSD Caraș-Severin să-și asume și să-și păstreze conducătorii instituțiilor deconcentrate și cu bune și cu rele“, se arată într-un comunicat de presă al PNL.