Cinci tineri din Anina sunt cercetaţi pentru furt din mai multe locuinţe

furt

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, respectiv Poliția orașului Anina și Serviciile de Investigații Criminale, Ordine Publică, Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Investigarea Criminalității Economice au percheziţionat cinci locuinţe din Anina sub suspiciunea de furt. În urma acţiunii de control, au fost ridicate ceasuri, bijuterii, obiecte folosite la forțarea ușilor și încuietorilor, precum și înscrisuri de interes în cauză.

Este vorba despre cinci tineri cu vârste cuprinse între 14 și 21 de ani, ce au fost conduși la audieri, împreună cu reprezentanții legali.

„De asemenea, pe parcursul activităților, s-a constatat că unul dintre cele cinci imobile ar fi fost branșat ilegal la rețeaua de distribuție a energiei electrice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și se continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița”, a precizat Alina Boieru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

La acțiuni au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Caraș-Severin.