AJOFM Caraș-Severin organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Reșița și Caransebeș

angajare

La sfârșitul acestei săptămâni, pe data de 27 octombrie 2023, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va avea loc la Reșița la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai, P-ţa Traian Vuia nr 4 și la Caransebeș, la sediul Muzeului Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă, P-ța I. Dragalina Nr. 2, cu începere de la ora 9.00/

Evenimentul se adresează absolvenților promoției 2023, dar și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung. Bursa locurilor de muncă urmăreşte creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Agenții economici care au confirmat până în prezent participarea la Bursa de la Reșița vor oferi locuri de muncă de confecționer, controlor calitate, lăcătuș , lăcătuș mecanic, sudor, instalator instalatii tehnico-sanitare și gaze, operator la mașini unelte, agent vânzări, electrician, inginer TCM și operator mase plastic, iar la Caransebeș vor fi oferite locuri de muncă de operator la roboți industriali, electrician de întreținere și reparații și inginer producție.

Reprezentanții AJOFM Caraș-Severin reamintesc agenților economici că pot participa la eveniment și pot transmite Anexa nr.1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 cu privire la locurile de muncă disponibile, la adresa de e-mail: ajofm.cs@anofm.gov.ro. Pentru informații suplimentare și pentru confirmarea participării la Bursă, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0255/212160. Participarea la acest eveniment este gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + 10 =