AJOFM Caraş-Severin organizează în luna mai Bursa Generală a Locurilor de Muncă

bursa 2022

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin anunţă desfăşurarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă în data de 12 mai 2023. Evenimentul se va desfăşura la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița, P-ţa Traian Vuia nr 4, începând cu ora 9, şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Agenţii economici se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin la tel. 0255/212160 sau e-mail: ajofm.cs@anofm.gov.ro în vederea confirmării participării la acest eveniment şi pentru a completa Anexa nr.1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare, cu privire la locurile de muncă disponibile. Participarea la acest eveniment este gratuită. (FOTO: ARHIVA)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 3 =