Agenții economici din Caraș-Severin încă se pot înscrie la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

angajare

AJOFM Caraş-Severin organizează în data de 12 mai Bursa Generală a Locurilor de Muncă, iar agenții economici care doresc să recruteze personal se pot înscrie la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212160) sau le pot transmite pe adresa de e-mail: ajofm.cs@anofm.gov.ro.

Până la această dată au fost identificate un număr de 141 de locuri de muncă vacante. Este vorbba despre muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, lăcătuș, confecționer asamblator articole textile, controlor calitate, muncitor necalificat în confecții, femeie de serviciu, operator la mașini unelte semiautomate și automate, agent curățenie, electrician, sudor, agent securitate, manipulant mărfuri, tehnician electromecanic, asistent relații publice și comunicare, frezor, operator la mașini unelte cu comandă numerică, strungar, vânzător, mașinist utilaje, mecanic auto, magazioner, tehnician analist calitate. Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite opt locuri de muncă în meseriile: inginer calitate, inginer mecanic, inginer electrotehnist, inginer electromecanic, inginer automatizări.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de către Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin în data de 12 mai 2023 se va desfăşura la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița, P-ţa Traian Vuia nr 4, începând cu ora 9.00.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant. Această Bursă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional, precum și agenților economici, care pot să recruteze personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 2 =