Tinerii absolvenţi sunt aşteptaţi la Bursa locurilor de muncă din luna octombrie

ABSOLVENŢI

În data de 18 ocrtombrie, Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin  organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va avea loc la nivel naţional și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. La acest eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Agenții economici din judeţul Caraş-Severin care doresc să participe la această acțiune se pot adresa AJOFM Caraş-Severin la sediul acesteia din Reşiţa, str Traian Lalescu nr 17 (tel 0255/212160) sau la sediile punctelor de lucru ale acesteia din judeţ, datele de contact ale acestora fiind disponibile pe pagina www.anofm.ro la secțiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin /Contact/Contact Agenţii locale.

Participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.