Zona din spatele Complexului Henn din Reșița a intrat în reabilitare

strada complex henn

Încă de ieri, lucrătorii din cadrul Primăriei Reșița au demarat lucrările de reabilitare a zonei din spatele Complexului Henn. Potrivit lui Dani Călin, șeful Direcției de Întreținere și Reparații, astăzi este ziua în care zona va fi eliberată de moloz, urmând ca în zilele următoare să intervină cei de la Aquacaraș pentru lucrări de reabilitare a conductelor.

Aici, ca și în restul zonelor care au fost refăcute, urmează să se realizeze parcări. În ciuda faptului că unii cetățenii s-au arătat nemulțumiți de aceste lucrări și chiar au depus sesizări cu privire la distrugerea stațiului verde, reprezentanții Primăriei Reșița spun că nici nu se pune problema de reducerea spațiului verde din zonă ci doar de o igienizare.

Se va asfalta integral zona și se vor marca 49 de locuri de parcare. Lucrările mai includ și instalarea de platforme de colectare subterane, corpuri de iluminat, montarea de mobilier urban nou și plantarea de arbori.Lucrările sunt executate în regie proprie, de colegii de la Direcția de Întreținere, iar investiția totală este de 1.050.000 lei, din bugetul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × four =