Voluntarii „Acasă în Banat“ vor schimba viața unei tinere familii din Grădinari

asoc acasa in banat

În urma campaniei „Dar din Dar“, voluntarii Asociației „Acasă în Banat“ au decis să se mobilizeze pentru ultima dată în acest an și să ajute familia Baneș din Grădinari. Cristina și Alin locuiesc într-o casă modestă alături de fetița lor în vârstă de două luni.

Voluntarii și-au propus să reabiliteze, la sfârșitul acestei săptămâni, căminul celor trei și mai mult decât atât, vor achiziționa câteva electrocasnice necesare unui trai decent. Ieri, la „Casa Baneș“ au ajuns deja primele materiale. Trebuie să menționam faptul că în urma aplelului asociației comunitatea s-a mobilizat, dar cei care vor să doneze în continuare sume pentru ajutorarea tinerei familii o pot face în conturile Asociația Acasă în BanatBanca Transilvania:Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801SWIFT/BIC: BTRLRO22OTP Bank:Cont LEI: RO80OTPV190001300530RO01PayPal: acasainbanat@gmail.comRevolut: 0748918091, cu rugămintea să se specifice în transfer „casa Baneș Grădinari”.

„Oamenii din comunitatea locală, Primăria Grădinari, donatori, sponsori și mulți voluntari ne-au contactat, toți dornici să dea o mână de ajutor. Cu sprijinul tuturor am reușit să acoperim tot necesarul de materiale de construcții așa că ne-am propus să facem cât mai multe lucrări posibile într-o zi. Ne-am propus să le cumpărăm și un frigider, o mașină de spălat și o sobă. Și, să facem treabă cât mai bună sâmbăta asta!“, a adăugat reprezentanții Asociației Acasă în Banat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 13 =